Reactie De Boeck: "Geen juiste uitslag"

De Boeck: "Geen juiste uitslag"
Foto: © SC

Waasland-Beveren verloor thuis met het kleinste verschil van Oud-Heverlee Leuven. Volgens de verliezende coach had er nochtans meer ingezeten.

Aernout Van Lindt in Beveren

“We verdienden niet te verliezen vandaag. We hadden de wedstrijd in handen, al waren we te slordig in de laatste fase. Er was geen vuiltje aan de lucht, dus we verdienden niet te verliezen vandaag.”

Ook over de rode kaart voor D’Ulivo had de coach zijn mening: “Ik denk dat de scheidsrechter zelf eerst geel wou geven. Het was een zwaar verdict om meer dan een helft met een man minder aan de bak te moeten. We hebben het tactisch goed opgelost, al hadden zij het meeste balbezit. Wij hebben nog een paar kansen gehad om gelijk te maken.”

“We bleven er in geloven, zelfs in de groepswinst. In voetbal kan alles, dus in een wedstrijd kan het altijd gebeuren. We mogen fier zijn op het parcours dat we hebben afgelegd. Chapeau ook aan de jongens die bij ons vertrekken en toch nog alles hebben gegeven. We hebben ons mannetje gestaan in play-off II en waren aanwezig in de meeste wedstrijden. We hebben gewoon te weinig punten gepakt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties