Mazzu: "Trots om voor Charleroi te mogen werken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Mazzu: "Trots om voor Charleroi te mogen werken"
Foto: © SC

Felice Mazzu staat vanaf volgend seizoen aan het roer van Sporting Charleroi. De nieuwe coach werd gisteren al voorgesteld aan het publiek op Mambourg.

Sporting Charleroi sloot het seizoen af met een negatieve noot. De Zebra’s verloren met 1-2 van KV Mechelen. Toch schoot er een sprankel licht door het stadion bij de voorstelling van Mazzu als nieuwe coach.

De oefenmeester, die eerder dit seizoen al genoemd werd bij onder andere Standard, werd uitgerekend door interim-trainer Mario Notario aan de fans voorgesteld. “Ik ben trots dat ik de fakkel aan Mazzu mag doorgeven”, vertelt hij in La Dernière Heure.”Hij heeft al bewezen dat hij veel kan bereiken op sportief vlak. Bovendien heeft hij het perfecte profiel voor deze club.”

Mazzu zelf stond er ietwat verlegen bij. Hij wordt op Mambourg immers binnen gehaald als een verlosser. “Ik ben toch aangenaam verrast door de intrede die ik hier heb gekregen”, aldus de nieuwbakken trainer. “Ik ben trots dat ik voor Charleroi mag komen werken. Ik pikte overigens regelmatig een wedstrijdje mee en ben al van kindsbeen af supporter.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties