Sint-Niklaas verhuist (wellicht) niet naar het Kiel

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 82 reacties
Sint-Niklaas verhuist (wellicht) niet naar het Kiel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Sint-Niklaas zal volgend seizoen niet op het Kiel spelen. Voetbal op een degelijk niveau lijkt daardoor ver weg voor Antwerpen-Zuid. "We blijven hoogstwaarschijnlijk in Sint-Niklaas", aldus voorzitter Guido Van Lijsebetten.

Beerschot AC liet eerder deze week optekenen dat de club in vereffening gaat. Wat er exact zal gebeuren met het stamnummer 3530 is nog niet duidelijk. De kans dat de bondsschulden kunnen worden afbetaald, lijkt immers met de dag kleiner te worden.

Toch zou het opportuun zijn om volgend seizoen een club op het Kiel te laten spelen. Volgens Gazet van Antwerpen is SK Sint-Niklaas, dat naar derde klasse degradeert, de grootste kanshebber om het Olympisch Stadion te betrekken. Maar zien de Oost-Vlamingen dat zelf wel zitten?

“Het voorstel van Beerschot om op het Kiel te spelen was interessant”, aldus voorzitter Van Lijsebetten. “Het betekent bovendien een unieke kans om op termijn de stap naar eerste klasse te zetten. Toch is het onwaarschijnlijk dat de club naar Antwerpen verhuist. Ik heb mijn verantwoordelijkheden tegen de stad en de supporters.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties