Reactie Bruno: "Ik wil met plezier de volgende strafschop nemen"

Bruno: "Ik wil met plezier de volgende strafschop nemen"
Foto: © SC

Dat de Mbokani's, Biglia's en andere Jovanovicen maar de videobeelden opvragen van de bekermatch van Anderlecht tegen Eupen. Massimo Bruno gaf het voorbeeld van hoe je een perfecte strafschop trapt.

Bruno zette zich na vijf minuten kordaat achter de bal en schoot in het dak van het doel: simpel en onhoudbaar. "Ik train al enkele weken op training op strafschoppen schieten. Ik stond al op de lijst, maar nu Mitrovic er niet bij was, mocht ik trappen. Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen."

En hij gaat die verantwoordelijkheid ook de volgende weken niet uit de weg. "De eerste is altijd het moeilijkste. Als er nog komen, wil ik die met plezier trappen", lachte hij.

Over de match dan. "Het was belangrijker dan verwacht. Na de 1-0 en de 2-0 hebben we er plezier in gekregen en dat zag je. Alles ging veel makkelijker. Ik ben blij dat Youri zijn eerste goal kon meepikken, maar ook heel blij voor Cyriac. Voor hem was het heel belangrijk, want het was al een tijdje geleden dat hij nog scoorde. Het was een match waarin alles lukte. Eupen is ook met open vizier komen strijden en dat is altijd plezanter dan een team dat met tien voor de goal gaat liggen. Het was een laat verjaardagscadeau, want vorige week was het minder plezant", lachte hij nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties