Vanden Borre: "Ik leg mezelf geen doelen meer op"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Vanden Borre: "Ik leg mezelf geen doelen meer op"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre was gisterenavond eindelijk nog eens op een voetbalveld te bewonderen. De flankverdediger wil momenteel vooral antwoorden met de voeten. "Ik leg mezelf geen doelen meer op."

Anthony Vanden Borre lag de voorbije weken onder vuur in het Astridpark. De flankverdediger zou zich in de vakantie immers te veel laten gaan hebben en sleepte daardoor enkele overtollige kilo’s met zich mee. Gisteren kreeg het jeudgproduct van RSC Anderlecht nog eens een kans van John van den Brom.

“Ik wilde me tonen”, vertelt de 22-voudig Rode Duivel. “Dat is dan ook goed gelukt. Ik heb de voorbije seizoenen echter veel hoogtepunten, maar ook diepe dalen gekend. Ik leg mezelf dan ook geen doelen meer op.”

"Beleef opnieuw plezier aan het voetbal"

“Het klopt dat ik fysiek oplapwerk kon gebruiken”, gaat Vanden Borre verder. “Ik heb de voorbije weken hard gewerkt en was klaar om te presteren. Al moet ik toegeven dat ik naar het einde van de wedstrijd last begon te krijgen van krampen. Ik ben op goede weg, maar het kan allemaal nog beter.”

De voorbije weken groeide de kritiek tegenover Guillaume Gillet. Voelt de Congolese Belg zich klaar om de concurrentiestrijd aan te gaan? “Ik kijk momenteel enkel naar mezelf. Bovendien fixeer ik me niet op een positie. Die zaken liggen trouwens in de handen van de trainer. Ik beleef momenteel opnieuw plezier aan het voetbal en dat wil ik zo houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties