Duivels meeting point in Maksimir-Stadion

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Duivels meeting point in Maksimir-Stadion
Foto: © SC

De Belgische fans die onze nationale ploeg achterna reizen naar Kroatië kunnen op de wedstrijddag hun tickets afhalen in het stadion. Bovendien kan er wel eens een spontaan feestje losbarsten.

De fans moeten zich vrijdag - op de dag van het cruciale WK-kwalificatieduel tussen Kroatië en België dus - naar het afhaalpunt aan het Maksimir-Stadion begeven. Daar kunnen ze op vertoon van hun identiteitskaart hun ticket bemachtigen tussen 13u en 17u.

De supporters moeten ook rekening houden met de regels rond het bengaals vuurwerk en het alcoholverbruik in en rond het stadion. Zo deed de KBVB onder meer een oproep om geen bengaals vuurwerk af te steken en ook op te passen met overmatig alcoholgebruik. Daarover kom je in de FAN GUIDE meer te weten.

"Donderdag in Zabreb? Moedig onze helden aan op training"

Meetingpoint gaat reeds om 12 uur open voor de Belgische fans. Opmerkelijk detail: alles werd georganiseerd door de Kroaten.

De Rode Duivels trainen donderdag nog een laatste keer in Kroatië om 18u30. Deze training is openbaar en gebeurt in het stadion  Tevens zal 1895+ (de sociale tak van 1895, nvdr.) op dat moment een cheque overhandigen ten voordelen van een kinderziekenhuis in Kroatië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties