Gaat Anderlecht speler halen uit derde klasse?
Koen Donvil
| 11 reacties
Gaat Anderlecht speler halen uit derde klasse?
Foto: © SC

Anderlecht volgt de prestaties van Yahya Boumediene op de voet. Dat is althans wat de speler van Union zelf beweert. Het zou niet voor het eerst zijn dat RSCA een speler wegkaapt uit de lagere regionen.

Boumediene vertelt aan Nord Eclair dat Paars-Wit hem op de voet volgt. "Mijn makelaar zei me dat Anderlecht me kwam scouten in de wedstrijden tegen Diegem en Capellen. Ik wil echter niet vooruitlopen op de feiten. Ik wil mijn seizoen bij Union sowieso uitdoen. Daarna zien we wel. Het is alleszins een grote eer dat de landskampioen mij volgt", aldus de 23-jarige middenvelder.

Anderlecht haalde in het verleden al meer spelers weg uit lagere reeksen, maar een succes werd het nooit. Het beste voorbeeld daarvan is Paul Taylor. De Engelsman die in de jeugd voor Manchester City uitkwam, werd eind 2009 overgenomen van eersteprovincialer Montegnée. Taylor kwam niet één keer in actie voor Anderlecht en verhuisde al snel naar Charleroi waar hij slechts drie keer mocht meedoen. Nadien keerde de nu 26-jarige middenvelder terug naar zijn thuisland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties