Wijnants zonder dromen: "Op papier geen kans tegen landskampioen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Wijnants zonder dromen: "Op papier geen kans tegen landskampioen"
Foto: © SC

KVC Westerlo krijgt vanavond haar galawedstrijd tegen RSC Anderlecht. Toch is de sterke man van de tweedeklasser realitisch. "Aleksandar Mitrovic kost evenveel als het drievoud van ons budget, hé."

't Kuipje maakt zich op voor een gloriemoment. KVC Westerlo ontvangt vanavond immers RSC Anderlecht. De Kemphanen zijn bovendien de enig overgebleven tweedeklasser in het bekertoernooi. Al durft Herman Wijnants amper te dromen van een stunt.

"Het is leuk om nog eens tegen een eersteklasser te kunnen voetballen", aldus de voorzitter op Sporza. "Ik ben blij om de mensen van Anderlecht terug te zien. We hebben hier vijftien jaar lang zo'n wedstrijden gespeeld, hé."

Westerlo doet het goed in de Belgacom League. De Kemphanen staan op een tweede stek en volgen op een schamel puntje van KAS Eupen. "Het zegt natuurlijk iets dat we amper twee keer verloren in de competitie. De beker is dan ook een leuk extraatje."

Toch durft de sterke man amper te dromen. "Normaal gezien komt Anderlecht hier met de vingers in de neus winnen", besluit Wijnants. "Aleksandar Mitrovic kost evenveel als een drievoud van ons budget, hé. Al weet je in voetbal natuurlijk nooit." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties