Zaakwaarnemer Defour: "Anderlecht is een grote club"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 48 reacties
Zaakwaarnemer Defour: "Anderlecht is een grote club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour wil de komende maanden vooral aan spelen toekomen met het oog op het WK in Brazilië van komende zomer. Daarom wil de Rode Duivel weg bij FC Porto. "Al moet de club wel nog zijn fiat geven", vertelt zaakwaarnemer Paul Stefani aan Voetbalkrant.com.

Door Timothy Collard

Defour aast op een uitleenbeurt zodat hij veel aan spelen kan toekomen de komende maanden. “Steven heeft aan Porto laten weten dat hij meer wil spelen, omdat hij zijn kansen op het WK gaaf wil houden. Maar het staat nog niet vast of Porto hem wel effectief wil laten gaan.”

“De voorzitter staat namelijk niet te springen om hem te laten gaan. Morgen zitten we samen met de clubleiding om de situatie van Steven te bespreken. Hij is niet tevreden met de huidige situatie, maar Porto heeft nog altijd het laatste woord. Zij beslissen over de toekomst van hun speler.”

“Anderlecht? Waarom niet? Het is nog steeds een grote club”

En wat als Porto morgen zijn fiat geeft, is Anderlecht dan de beste optie voor Defour? “Waarom niet? Anderlecht is nog altijd een grote club, hé. Of dat niet gevoelig ligt met zijn Standard-verleden? Ook Jovanovic speelde voor beide clubs. Steven heeft zich jarenlang ingespannen op Sclessin. Maar als deze opportuniteit zich voordoet, dan moet je onderzoeken of die valabel is.”

Ook uit Engelse hoek is er nog steeds interesse voor de middenvelder. “Een tweetal clubs uit de Premier League tonen twee clubs interesse, waaronder Aston Villa. De contacten met Villa lopen wel niet rechtstreeks via mij. Zij namen via een tussenpersoon contact op met mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties