Zaakwaarnemer duidelijk: "Geen enkele Belgische club kan Defour halen"

Zaakwaarnemer duidelijk: "Geen enkele Belgische club kan Defour halen"
Foto: © SC

Steven Defour zal de komende maanden dan toch niet voor Anderlecht uitkomen. Porto wil de Rode Duivel enkel definitief laten gaan en Fulham lijkt in polepositie te liggen om hem binnen te halen.

Door Timothy Collard

Een tijdelijke overgang naar Anderlecht lijkt helemaal van de baan voor de voormalige aanvoerder van Standard. Defour neigt op dit moment eerder naar een avontuur in de Premier League. “Een overstap naar Engeland is inderdaad meer aan de orde", begint zaakwaarnemer Paul Stefani bij Voetbalkrant.com.

Dat de zaak al een tijdje aansleept, lijkt vooral te wijten aan Defours huidige club Porto. De Portugese topclub kleefde vorige week zelfs een prijskaartje van 50 miljoen euro op het hoofd van onze landgenoot.“Dat doen ze vooral om bepaalde clubs af te schrikken. Hoeveel Steven wel moet kosten? Dat weet ik niet en dat interesseert me ook niet.”

"Een overgang naar België? Ik denk het niet"

“Dat soort zaken zijn voor Porto. Zij moeten er zien uit te komen met de geïnteresseerde clubs. Mij interesseert enkel en alleen het welzijn van de speler. Gaat Steven aan spelen toekomen bij zijn nieuwe werkgever? Dat soort zaken zijn van tel voor mij.”

De kans lijkt reëel dat Defour zijn carrière verderzet in de Premier League. “De eerste gesprekken met Fulham verliepen heel goed. Steven staat bovendien ook positief tegenover de club. Een overgang naar België? Ik denk het niet. Geen enkele Belgische club kan hem definitief vastleggen”, besluit Stefani.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties