Wie haalde het team van de week?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag 23 ligt alweer achter ons en ook deze week stelt Voetbalkrant.com het Team van de Week samen. Kijk snel hieronder om de namen te ontdekken.

Bij de doelmannen stak Matz Sels er dit weekend absoluut bovenuit. De doelman zat op een zijspoor bij Lierse, maar toont bij AA Gent dat hij zijn plaats in eerste klasse meer dan waard is. Sels gooide hoge ogen tegen Genk en belette Jelle Vossen met een miraculeuze redding van een quasi gemaakt doelpunt.

Achterin schopten Anthony Vanden BorreFrédéric Brillant en Ervin Zukanovic het tot het Team van de Week. Vanden Borre begon matig tegen Club Brugge, maar groeide gaandeweg het duel en was één van de sterke schakels in de paars-witte defensie. Brillant speelde dan weer sterk en besliste de partij tegen Waasland-Beveren, terwijl Zukanovic zich opnieuw in de ploeg knokte en aantoonde dat Mircea Rednic in principe niet om hen heen kan wanneer hij fit is.

In de middenstrook gaven Andy Najar, Lukas Van Eenoo, Rachid Bourabia en Sekou Cissé het beste van zichzelf de voorbije dagen. Najar speelde centraal op het middenveld tegen Club en vervulde zijn nieuwe positie met glans.

Van Eenoo en Bourabia loodsten hun team naar de overwinning, en daarbij sprong vooral de prestatie van Bourabia in het oog. De middenvelder van Lierse scoorde twee keer. Sekou Cissé won nog niet met Genk, maar was een gesel voor de Gent-defensie en tekende voor de assist bij de goal van Jelle Vossen.

Voorin staan drie spitsen die het voorbije weekend een belangrijke rol speelden bij hun club. Tony Watt toonde nog maar eens aan dat hij echt wel een neus voor doelpunten heeft: hij verschalkte een flauwe Darren Keet twee maal.

Aleksandar Mitrovic had het de eerste helft moeilijk tegen Club Brugge, maar ging een pak beter voetballen na zijn goaltje. De Serviër was heel aanwezig en werkte heel hard na de koffie. Tot slot nemen we ook Habib Habibou op in het Team van de Week. De spits van de Buffalo’s tekende voor de assist bij goal nummer één, en leidde de 1-2 in met een geniale ‘elastico’.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties