Play-offs speeldag 6: D-Day in play-off 2

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Play-offs speeldag 6: D-Day in play-off 2
Foto: © Photonews

Op deze zesde speeldag van de play- offs richten we morgen de aandacht nog eens op het kerkhof van play-off 2. Daar kan vanavond alles al gespeeld zijn. In de kampioensgroep kijken we vooral uit naar de Clásico van zondag.

Maakt Charleroi het af?

In play-off 2 waren de uitgesproken favorieten KV Kortrijk en AA Gent. Voor beiden ziet het er niet goed uit. KV Kortrijk moet al hopen op een misstap van Charleroi en zelf bij Cercle winnen. De Carolo's zijn echter in vorm en zullen dat in eigen huis tegen KV Mechelen nogmaals willen bewijzen.

Pakt het weireldploegsje de groepswinst?

In Gent was het winnen van play-off 2 een must, maar na twee nederlagen liepen de Buffalo's meteen achter de feiten aan. Bij de kustboys lijkt het motto: 'niets moet, alles mag' goed aan te slaan. De troepen van Vanderbiest verdedigden trouwens erg secuur. In vier wedstrijden nul tegengoals, sterk. Gent zal die reeks moeten doorbreken wil het nog kans maken op de finale.

Opnieuw een vurige Clásico?

Een Anderlecht-Standard zonder animo, dat zien we niet meteen gebeuren. Paars-wit zal na de nederlaag op Racing Genk met het mes tussen de tanden starten in het eigen Astridpark. Bij Standard wordt het afwachten hoe de ploeg reageert op het Calimero-optreden van coach Luzon én de immense druk van de fanatieke achterban.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties