Reactie Hazard: "Veel kaarten, weinig gebeurd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Hazard: "Veel kaarten, weinig gebeurd"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een tackle van Thorgan Hazard lag aan de basis van het opstootje waarvoor Jelle Van Damme en Idrissa Sylla rood kregen. De middenvelder van Zulte Waregem vond het allemaal een tikkeltje overdreven.

Sander De Graeve in Luik

"Tja spektakel was er wel vanavond. Jammer genoeg bekopen wij het met drie rode kaarten", aldus Hazard na afloop. "Het is jammer voor de volgende wedstrijd, die wordt daardoor een pak moeilijker." Hazard scoorde een penalty, maar daar werd achteraf weinig over gepraat.

Iedereen verloor blijkbaar even zijn verstand

"Bij 3-1 geloofden we er nog in, maar dan gebeurde dat opstootje." Een tackle van Hazard lag aan de basis. "Iedereen verloor blijkbaar even zijn verstand, er was totaal geen aanleiding tot zoiets. Of er veel aan was? Er werden snel kaarten getrokken zonder dat er echt iets erg gebeurde. Van Damme fokte het wel wat op, hij heeft zijn rol als kapitein goed gespeeld."

Zulte Waregem mag de titel uit het hoofd zetten. "Dat is jammer, we hadden echt geloof in ons kunnen en begonnen goed aan de play-offs, maar we wisten dat het bij een verlies vanavond wellicht over en uit was. Nu moeten we de vierde plaats proberen vermijden. Dan zou het seizoen nog twee weken langer duren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties