Transfergeruchten 02/08: Anderlecht en Club azen op Frans-Senegalese middenvelder

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Transfergeruchten 02/08: Anderlecht en Club azen op Frans-Senegalese middenvelder
Foto: © Photonews

Onze Belgische voetbalcompetitie is op gang getrapt. Toch zijn een pak clubs nog lang niet klaar met hun huiswerk. Een stelling die bovendien ook voor de buitenlandse teams geldt. Welke spelers of coaches worden vandaag gelinkt aan een overgang?

Linksback op weg naar Standard

Darwin Andrade lijkt op weg naar Standard. De speler van Ujpest is sinds vrijdagavond in Luik en zou daar zijn om zijn contract bij de Rouches te tekenen.

Anderlecht en Club azen op Frans-Senegalese middenvelder

Volgens Eurosport toont Anderlecht interesse in Ricardo Faty. De middenvelder zou echter ook gevolgd worden door Club Brugge en door enkele ploegen uit de Ligue 1.

Van Gaal geeft Hummels niet op

Hoewel Borussia Dortmund heeft aangegeven geen jongens meer te laten gaan, trekken ze zich daar bij Man United niets van aan. Centrale verdediger Mats Hummels blijft volgens verscheidene Engelse media een belangrijk target om de achterhoede van the Mancunians te komen versterken.

Bakkali: van hot naar her

Zakaria Bakkali was gisteren een opmerkelijke gast tijdens de wedstrijd tussen KV Oostende en RSC Anderlecht. De flankaanvaller werd er meermaals gelinkt aan de landskampioen, maar ook Lille OSC rolt ondertussen over de tongen.

Kiest Barça voor Agger?

FC Barcelona zou een bod voorbereiden voor Daniel Agger. Op die manier krijgt de verdediger van Liverpool dan toch de voorkeur op onder anderen Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen.

“Liever Juventus dan Liverpool”

Paris Saint-Germain zit momenteel rond de tafel met Juventus en Liverpool om te onderhandelen over het prijskaartje van Ezequiel Lavezzi. De flankaanvaller liet ondertussen weten dat hij een transfer naar Italië verkiest.

Verliest Borussia opnieuw pion aan Bayern?

Bayern München wil Marco Reus naar Beieren te halen. De landskampioen maakt er de laatste seizoenen een gewoonte van om de spelers van Borussia Dortmund in te pikken. “Maar we hebben  nu eenmaal een professionele relatie met hen”, klinkt het in Beieren.

Geen Valdés, maar Boruc?

Bayern is overigens ook nog steeds op zoek naar een doublure voor Manuel Neuer. Eerder werd de naam van Victor Valdés al genoemd in Beieren, maar ook Artur Boruc van Southampton staat op het verlanglijstje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties