Sprokkels: Almeida gaat zo goed als zeker aan de slag in Serie A

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Sprokkels: Almeida gaat zo goed als zeker aan de slag in Serie A
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Almeida op weg naar Cesena

De transfervrije Hugo Almeida gaat wellicht aan de slag bij Cesena. De 56-voudige Portugese international moet wel nog de medische testen doorstaan.

Rode Duivels nu ook op Instagram

De Rode Duivels kunnen nu ook gevolgd worden via Instagram. Dat maakte de KBVB vandaag bekend via Twitter.

Geen JPL-spelers vervolgd op basis van tv-beelden

De in het leven geroepen reviewcommissie kende een rustig voetbalweekend. Zo werd afgelopen matchdag geen enkele speler van de zestien eersteklassers vervolgd op basis van videobeelden.

Cardiff City heeft nieuwe coach

De Engelse tweedeklasser Cardiff City heeft een opvolger gevonden voor Ole Gunnar Solskjær. Russell Slade moet het nummer 15 van The Championship weer naar het hoogste niveau leiden.

Genk bezoekt ziekenhuis

De spelers van Racing Genk laten nogmaals hun goed hart zien. Ze gaan op bezoek in het pediatrisch ziekenhuis ZOL om er de kinderen te vermaken.

Falcao uitermate blij met eerste seizoenstreffer

Radamel Falcao maakte gisteren zijn eerste seizoenstreffer voor Man United. De Colombiaan toonde zich opmerkelijk blij als matchwinnaar.

Lacht EASports met Torres?

Het is geen geheim dat de passage van Fernando Torres bij Chelsea allesbehalve een success was. Ondertussen verdedigt de aanvaller de kleuren van AC Milan, maar in FIFA15 is die transfer nog niet afgerond. Zou EASports durven lachen met de Spanjaard?

“Veranderingen in de Premier League zijn nodig”

Johan Cruijff oppert voor drastische veranderingen in de Premier League. “Maak afspraken dat elke club met minstens vijf of zes Engelsen gaat spelen. Trainers stellen tegenwoordig te graag buitenlanders op.”

Europese top wil Alves

Dani Alves kondigde een poosje geleden zijn afscheid aan bij FC Barcelona, maar lijkt nu toch langer in Catalonië te blijven. Nochtans kan de Braziliaan rekenen op een pak (Engelse) interesse. Chelsea, Liverpool, City én United staan in de rij.

United langer door met concurrent Fellaini?

Manchester United wil het aflopende contract van Michael Carrick verlengen. En dat is slecht nieuws voor Marouane Fellaini, die met de Brit moet concurreren voor een stekje op het middenveld.

Romario gaat voor carrièreswitch

Romario stond tijdens zijn actieve voetbalcarrière niet bepaald bekend om zijn vlekkeloze reputatie. Zijn nieuwe carrière is dan ook opvallend: de voormalige topvoetballer wordt senator.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties