Defour blikt terug op veelbesproken transfer: "Voor mij geen verschil tussen Anderlecht en Standard"

Defour blikt terug op veelbesproken transfer: "Voor mij geen verschil tussen Anderlecht en Standard"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour heeft er al een woelige carrière opzitten. De Rode Duivel vertrok met slaande deuren bij KRC Genk, speelde zich bij Standard in de kijker van FC Porto en koos uiteindelijk ook nog eens voor een avontuur bij aartsrivaal RSC Anderlecht. "Maar ik heb nergens spijt van."

Steven Defour was gisteren te gast in het Franstalige voetbalprogramma La Tribune. De middenvelder van RSC Anderlecht kwam nog eens terug op zijn veelbesproken overgang naar RSC Anderlecht. "Ik heb nergens spijt van. Soms neem je een verkeerde beslissing, maar het is niet nodig om dat te betreuren. Zelf heb ik overal goede herinneringen aan overgehouden."

Tijdens de zomermercato stond het al langer vast dat Defour zou vertrekken bij FC Porto, maar het was vooral PSV dat lange tijd aan zijn mouw trok. "Maar de clubleiding van Anderlecht was heel overtuigend. Bovendien was ik dan al zeker dat ik zou spelen in Brussel. En het mooie project dat wordt opgebouwd was natuurlijk ook van belang in mijn keuze."

Ik had vijf mooie jaren bij Standard en dat zal ik nooit vergeten

"Ik had vijf mooie jaren bij Standard", besluit de voormalige aanvoerder van de Rouches. "En dat zal ik nooit vergeten. "Maar voor mij telt nu enkel Anderlecht. Ik heb hier trouwens het gevoel dat ik in een warm gezin ben terechtgekomen. Er is voor mij eigenlijk geen verschil tussen Anderlecht en Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties