Sprokkels: Rode Duivels klaar voor laatste training en Frankrijk moet Saints-ster missen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Sprokkels: Rode Duivels klaar voor laatste training en Frankrijk moet Saints-ster missen
Foto: © Photonews

Het clubvoetbal staat eventjes op een laag pitje en de landenteams maken zich op om de eer van hun natie te verdedigen. Maar er zijn ook tijdens de interlandbreak een pak kleinere nieuwsberichten. Onze redactie goot ze in een handig overzichtje.

Courtois bij Red Flames

Imke Courtois is de opvallendste nieuweling in de selectie van Ives Serneels, die verder wordt gestoffeerd door een pak jonge gezichten. De selectie:

Lemey (Anderlecht), Odeurs, Van Den Bergh, Mermans, Van Gorp (Lierse), Jaques, Demeyere, Blom, De Caigny, Van Den Abbeele (Club Brugge), Philtjens, Zeler, Biesmans, Courtois, Wullaert (Standard), Iliano (Gent), Daniëls (Twente) en Cayman (Juvisy).

Schneiderlin haakt af bij Frankrijk

Geen Morgan Schneiderlin dinsdag in de match tussen Frankrijk en Zweden. De Fransman van Southampton onderging een scan aan de adductoren en bleek niet fit genoeg.

De Rode Duivels zijn er klaar voor!

Bijltjesdag bij bondscoaches

Na het ontslag van de Griekse bondscoach is nu ook de Georgische niet langer trainer van zijn land. Na de nederlaag (0-4) tegen Polen hield Temuri Ketsbaia het voor bekeken.

Cissé niet tegen Noorwegen

Ibrahima Cissé zal er niet bij zijn bij de Belgische beloften tegen Noorwegen. De middenvelder van KV Mechelen is out met een blessure. Er wordt geen vervanger opgeroepen.

Djokovic pronkt met Benfica-shirt

Nummer één van de wereld in het tennis Novak Djokovic staat erom bekend een fanatieke voetbalfan te zijn. Hij was dan ook maar wat trots om een gehandtekend shirt van de Portugese topper Benfica Lissabon in ontvangst te kunnen nemen.

Geen Neuer tegen Spanje

Manuel Neuer zal komende dinsdag wegens een knieblessure niet onder de lat staan tegen Spanje. De vaste nummer 1 van Duitsland wordt vervangen door Roman Weidenfeller.

De Sutter sluit weer aan

Tom De Sutter heeft de groepssessies bij Club Brugge hervat. De aanvaller van blauw-zwart sukkelde eerder deze week met last aan de bil.

Supporter maakt dodelijke val

In Celtic Park stond gisteravond het beruchte burenduel tussen Schotland en Ierland (1-0) op het programma. Van de 55.000 aanwezige fans liet een van hen jammerlijk het leven. Het slachtoffer, een man van 22, maakte een dodelijke val in een trappenhuis.

Fans Rode Duivels laatste keer welkom

Na de gesloten training van gisteren zijn de supporters van de Rode Duivels welkom voor de laatste training richting het duel tegen Wales. Om 15 uur beginnen Wilmots en zijn manschappen eraan op de oefenvelden in Neerpede.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties