'Borussia Dortmund verhoogt bod op paars-witte goudhaantjes'

'Borussia Dortmund verhoogt bod op paars-witte goudhaantjes'
Foto: © Photonews

Herman Van Holsbeeck blijft herhalen dat er geen enkele speler van RSC Anderlecht te koop is tijdens de wintermercato, maar daar heeft Borussia Dortmund geen oren naar. De Duitsers zijn naar verluidt van plan om de portefeuille open te trekken.

Bild liet een poosje geleden al weten dat Borussia Dortmund vijftien miljoen euro wil betalen voor Dennis Praet én Youri Tielemans. Een aanbieding die door de paars-witte bestuurstop zelfs niet in overweging werd genomen.

Maar daar laat Gelb und Schwarz het helemaal niet bij. Reden: een telegram van Arsenal. The Gunners hebben namelijk 21 miljoen euro veil voor Ilkay Gündogan. 

Gündogan naar Arsenal, bod op paars-wit duo naar omhoog

Zo'n transfer is normaal gezien niet bespreekbaar voor Jürgen Klopp, maar de Duitse oefenmeester stak zijn liefde voor Dennis Praet en Youri Tielemans de voorbije maanden niet onder stoelen of banken. 

Dus denken de Borussen eraan om Gündogan naar de Premier League te laten verkassen en het bod op de paars-witte goudhaantjes - of toch minstens eentje ervan - gevoelig te verhogen. De soap is dus zeker nog niet ten einde...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties