Reactie Deschacht en Proto halen vol uit na weeral twee goals op stilstaande fase

Deschacht en Proto halen vol uit na weeral twee goals op stilstaande fase
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je zou toch denken dat ze bij Anderlecht hun les geleerd zouden hebben na de twee vorige confrontaties tegen Brugge dit seizoen. Maar nee, weeral moesten de Brusselaars twee goals incasseren op standaardfases. "Om gek van te worden", aldus Deschacht.

Johan Walckiers in Brussel.

Deschacht kon het zelf amper verkroppen. "Dat is al de zesde keer dat ze op stilstaande fases tegen ons scoren. Bij die eerste goal sta ik achteraan. Ik moet daar niet staan! Dat is iemand anders zijn zone? Wie? Bekijk de beelden en dan weet je het", zei een duidelijk teleurgestelde Deschacht. 

Het hoefde geen giswerk om de schuldige dan te achterhalen. Als de tweede paal niet de zone van Deschacht was, moest het wel N'Sakala zijn. "Die zone is ofwel voor Oli of voor Fabrice ja. Maar Fabrice zei me dat hij afgeblokt werd", verdedigde zijn maatje, Maxime Colin, hem. 

Ik ben geen fan van die zone

En ook de tweede goal kwam uit een stilstaande fase. "Ik roep aan iedereen om op te schuiven", foeterde Proto. "We staan met zes in de zestien terwijl de vrije trap bijna aan de middenlijn genomen werd. Ik zie de bal niet aankomen omdat Deschacht in de baan van het schot staat."

De zone van Hasi lijkt dus niet te werken en zijn routiniers lieten dat duidelijk merken. "Ik ben geen fan van die zone", zei Proto duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties