Nederlanders hebben duidelijke mening over niveau van de bekerfinale

Tom Stroobants
| 19 reacties
Nederlanders hebben duidelijke mening over niveau van de bekerfinale
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bekerfinale tussen Anderlecht en Club Brugge was er een om van te smullen. Dat vonden onze buren uit Nederland er ook van. Lovende commentaren werden niet gespaard.

Een referentiematch was het. Zo goed dat de Beneliga plots zelfs naar boven komt. "Kan die er alsnog komen? Wat zou ons linkerrijtje een enorme impuls krijgen van het puikje van de Belgische Jupiler League", klinkt het in De Volkskrant.

Volleys waar Marco van Basten voor zou tekenen

De Nederlanders zagen een wedstrijd van hoog niveau. "Spel dat op en neer golfde, maar zonder die voor de Eredivisie zo kenmerkende overdaad aan mislukte passes. Aangedreven door een keur aan technisch vaardige en fysiek sterke acteurs. Volleys van Tom de Sutter en Lior Rafaelov waar Marco van Basten voor zou tekenen."

Ook over het niveau van de Belgische stadions hebben de Noorderburen een mening, uiteraard. Die is net iets minder positief. "Sommige niet meer dan houten bouwsels uit de vorige eeuw, soms zelfs uit die dààrvoor.Een seniorenstel ontvangt met koffie, bier en gesmeerde broodjes. Tijdens de eerste helft gaat de afwas in een teiltje om tijdens de rust wederom uit te kunnen pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties