Waasland-Beveren heeft trainers voor het uitkiezen: Stijn Vreven kandidaat

Nick Goetstouwers
| 6 reacties
Waasland-Beveren heeft trainers voor het uitkiezen: Stijn Vreven kandidaat
Foto: © Photonews

Gisteren werd bekend dat Waasland- Beveren-coach Guido Brepoels na dit seizoen andere oorden mag opzoeken. Er staan enkele bekende trainers te drummen om op de Freethiel aan de slag te kunnen gaan. Onder hen ook Stijn Vreven, momenteel coach bij tweedeklasser Lommel.

Het is enigszins opmerkelijk dat Vreven zich nu al meldt bij Waasland-Beveren. De 41-jarige ex-speler van onder meer AA Gent, Utrecht en Vitesse staat namelijk erg dicht bij promotie naar eerste klasse met zijn huidige club. Lommel staat tweede in de stand, op drie punten van leider Sint-Truiden.

Vreven, die vroeger bekend stond voor zijn lange haren en zijn erg fanatieke spel, durft ook als trainer wel eens tekeer gaan. Bij Lommel startte hij met zeven dagen schorsing. Ook bij Dessel werd Vreven in total zes keer naar de tribune gestuurd omdat hij zich beklaagde over de arbitrage, zo schrijft Het Nieuwsblad

Naast Stijn Vreven, staan ook Leko, Staelens en Ferrera in de rij om Guido Brepoels op te volgen als coach van Waasland-Beveren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties