Reactie Vanhaezebrouck droomt nog niet luidop van titel: "Het is nog te vroeg"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Vanhaezebrouck droomt nog niet luidop van titel: "Het is nog te vroeg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dolle vreugdetaferelen bij AA Gent vrijdagavond. Het plannetje van Vanhaezebrouck klopte als een bus en Gent pakte drie gouden punten mee uit Luik. De leidersplaats is een feit, maar luidop dromen van de titel? "Dat is nog te vroeg."

"Na speeldag één stonden we ook al aan de leiding. Toen was het voor één dag, nu is het toch al voor twee dagen", grapte de veldheer. "Nee, het is pas speeldag drie in de play-offs. Het is nog te vroeg."

Toch hield Vanhaezebrouck een bijzonder goed gevoel over aan de overwinning. "Ik ben heel tevreden met wat de spelers hebben gebracht. Zij hebben de taken heel goed uitgevoerd. Hoed af voor iedereen."

We deden een schitterende zaak

En dat zonder uitblinker Moses Simon. "We hebben nog veel kwaliteit zonder Simon. We wisten dat we nog een aantal goede transfers binnen onze club zouden doen. Pedersen was lange tijd out, maar hij heeft het prima gedaan."

"We hadden vorige week tegen Charleroi niet mogen verliezen, maar we doen nu wel een goede zaak. We houden Standard op afstand en mogelijk slaan we ook een kloof met de plaatsen vijf en zes."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties