Ex-coach denkt het zijne over Praet: "Hij moet meer scoren en assists geven"

bart ver elst
| 6 reacties
Ex-coach denkt het zijne over Praet: "Hij moet meer scoren en assists geven"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Dennis Praet miste zondag dé kans op de 0-2 en om zo Club Brugge helemaal knock-out te slaan. Zijn ex-coach John Van Den Brom beaamt dat Praet een grote speler kan worden, maar dat hij ook nog verschillende werkpunten heeft. "Hij moet meer diepgang in zijn spel leggen", aldus de Nederlander.

"Die kans van Praet zondag moest er altijd in", zegt de Nederlander in HLN. "Er was die niet gefloten penalty, maar dat is niet enkel de oorzaak van het verlies tegen Club Brugge. Anderlecht was te slordig met het benutten van de kansen."

"Dennis is een fantastische voetballer en kan een grote carrière uitbouwen", is zijn ex-coach lovend. "Maar hij heeft nog verschillende werkpunten. Als nummer 10 of als linksbuiten moet hij voor nog meer doelpunten en assists zorgen."

"Zelf ben ik vaak de strijd aangegaan met Dennis. Ik vind dat hij veel meer diepgang in zijn spel moet leggen en dat hij minder naar de bal moet toekomen. Dennis moet zijn kwaliteit van op de juiste plaats te staan, nog meer leren uitspelen", volgens Van Den Brom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties