Schittert goudhaantje Standard straks bij concurrent? "Hij mag naar Club of Anderlecht"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 45 reacties
Schittert goudhaantje Standard straks bij concurrent? "Hij mag naar Club of Anderlecht"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard dreigt deze zomer een van zijn absolute sterkhouders kwijt te spelen aan een rechtstreekse concurrent. Het Qatarese Al-Arabi overweegt namelijk om Imoh Ezekiel bij Club Brugge of Anderlecht te stallen.

Standard haalde de pijlsnelle Nigeriaan in januari terug naar België, maar mogelijk vertrekt Ezekiel al even snel weer op Sclessin. Zijn club, het Qatarese Al-Arabi, wil hem verhuren aan een club die volgend seizoen Europees speelt.

“Twee Italiaanse clubs zijn geïnteresseerd, maar wij denken ook aan Anderlecht of Club Brugge”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Ezekiel is een spits in volle ontwikkeling die aangetoond heeft dat hij op Belgisch niveau bij de absolute top hoort.”

"Club en Anderlecht hele interessante optie"

En onder Belgische top verstaan ze in Qatar een club die naar het kampioenenbal mag. Club Brugge of Anderlecht zijn dus mogelijk. “Als zij Champions League spelen, dan wordt dat een hele interessante optie.”

“Wij staan open om met die clubs te praten. De komende maand bekijken we waar zijn toekomst ligt. Dat kan ook Italië worden, daar is er interesse van twee clubs die uitzicht hebben op Europees voetbal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties