Transfergeruchten 04/06: 'Antwerp wil speler van Mechelen' en 'Kawashima naar andere Belgische club'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 30 reacties
Transfergeruchten 04/06: 'Antwerp wil speler van Mechelen' en 'Kawashima naar andere Belgische club'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het voetbalseizoen zit er overal zo goed als op. Dat wil zeggen dat de geruchtenmolen opnieuw enkele versnellingen hoger begint te draaien. Onze redactie gooit alles in een handig overzicht.

Anderlecht heeft Matias Suarez nog niet opgegeven. De Argentijn speelde al een hele tijd niet meer, maar beide partijen gaan straks toch rond de tafel zitten om te spreken over een contractverlenging.

Na eerdere geruchten dat Sinisa Mihajlovic bij Napoli aan de slag zou gaan, valt zijn naam nu ook bij AC Milan. De Serviër loodste Sampdoria dit seizoen naar de 6e plek in de Serie A, maar lijkt nu andere oorden op te zoeken.

Er lijkt een haar in de boter zitten tussen Martin Skrtel en Liverpool. De verdediger ligt nog één seizoen onder contract, maar kreeg naar eigen zeggen een onacceptabel bod van Liverpool, waardoor de Slovaak weigerde om bij te tekenen. 

Eiji Kawashima is mogelijk op weg naar Sint-Truiden. De doelman speelde bij Standard zijn plaats kwijt aan Yohann Thuram, maar kan mogelijk bij een andere club uit het netwerk van Roland Duchatelet terecht.

Sporting Charleroi gaat niet verder met Jonathan Vervoort en Cédric Fauré. Beide spelers zijn einde contract en moeten de club verlaten. Daf en Houdret zijn dan mogelijk weer op weg naar Moeskroen-Péruwelz.

Mario Balotelli zou een terugkeer naar AC Milan wel zien zitten. De Italiaanse aanvaller kwam dit seizoen amper aan spelen toe bij Liverpool en lijkt op weg naar de uitgang. Balotelli kon maar één keer scoren voor de nummer 5 van de Premier League.

Anderlecht lijkt over de beste papieren te beschikken om Ivan Obradovic in te lijven. Paars-wit gaat rond de tafel zitten met KV Mechelen om een overgang te bespreken. De Serviër zou 2 miljoen in het laatje moeten brengen.

Nog bij KV Mechelen begeeft ook Jason Adesanya zich naar de exit. Vorig jaar speelde hij op huurbasis bij Lommel United. Nu tonen Antwerp, Cercle Brugge en Moeskroen interesse. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Sint-Truiden hoopt om het contract van Rob Schoofs open te breken. De optie in zijn contract werd reeds gelicht, maar STVV wil de spelers langer aan zich binden.

Jeff Louis is dan weer op weg naar het Franse Caen. De pijlsnelle Haïtiaan streek afgelopen zomer neer in ons land, maar kon nooit echt overtuigen bij Standard.

Club Brugge heeft een oogje op Bernie Ibini. De Australische aanvaller met Nigeriaanse roots is de beste vriend van Mathew Ryan. Zijn komst zou dus helpen om de doelman langer in Brugge te houden.

KRC Genk hoopt op de komst van Renaud Emond. De Limburgers zien in hem de geknipte man om de aanvalslinie te versterken. Dat meldt Het Nieuwsblad. Ook de Bulgaar Galabinov (Livorno) is in beeld.

De transfergeruchten van de voorbije dagen:

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-02/transfergeruchten-02-06-toekomst-guillaume-gillet-oogt-plots-onzeker
https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-05-31/transfergeruchten-01-06-fransman-voor-manchester-united-bayern-wil-speler-van-monaco
https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-03/transfergeruchten-03-06-gillet-staat-open-voor-terugkeer-falcao-op-weg-naar-chelsea

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties