Officieel: Essevee heeft spits Juventus beet

Officieel: Essevee heeft spits Juventus beet
Foto: © SC

Zulte Waregem maakt opnieuw werk van aanvallende versterking. Het heeft de Senegalese spits Mame Baba Thiam nu helemaal binnen. Hij tekende zopas een huurovereenkomst voor een jaar met aankoopoptie en wordt voor de match tegen Lokeren voorgesteld aan het publiek in het Regenboogstadion.

Mame Baba Thiam tekende donderdag al present op training bij Zulte Waregem en had al eventjes een persoonlijk akkoord met Essevee. Dat kon u enkele dagen geleden bij ons HIER al lezen.

Nu zijn de papieren ook in orde. Hij tekent op huurbasis voor een jaartje aan de Gaverbeek, met aankoopoptie. Straks wordt hij voor de wedstrijd tegen Lokeren kort voorgesteld aan het publiek. 

Essevee troeft Italiaanse clubs af

Thiam werd een kleine maand terug nog voor iets meer dan een miljoen euro weggekocht bij Lanciano door Juventus, dat de 22-jarige spits graag een jaartje wil laten rijpen.

Ook Vicenza en Bari aasden de voorbije weken al op de handtekening van de aanvaller, maar Zulte Waregem trekt uiteindelijk aan het langste eind. Vorig jaar huurde Essevee ook al James Troisi van de Italiaanse topclub.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties