Reactie Myny knalt tegen Essevee: "Tegen ex-club scoren is leuk, maar ..."

Myny knalt tegen Essevee: "Tegen ex-club scoren is leuk, maar ..."
Foto: © photonews

Waasland-Beveren hield voor het eerst sinds de fusie de punten thuis tegen Zulte Waregem. En daar had het Essevee-jeugdproduct Olivier Myny voor nodig. "Natuurlijk wil je jezelf tegen een ex-club altijd tonen, maar van revanche was geen sprake", was die vooral tevreden met de drie punten.

Aernout Van Lindt in Beveren

"We stonden goed in blok en iedereen heeft keihard gewerkt om de driepunter te pakken tegen Zulte Waregem", toonde Myny zich tevreden met de werklust van de Waaslanders.

"Mijn goal? Goh, dat is natuurlijk leuk om te scoren tegen een ex-club. Maar de winst was toch belangrijker. Natuurlijk ga je tegen een ex-ploeg jezelf proberen tonen, maar van revanchegevoelens was totaal geen sprake."

Francky gewoon een hand gegeven

En dat bleek ook na de match: "Ik heb Francky Dury gewoon een hand gegeven. Het was leuk om een aantal spelers terug te zien, er is nooit een verkeerd woord gevallen aan de Gaverbeek. Ik heb er ook acht jaar lang gespeeld", aldus nog de vinnige flankspeler.

"Ik heb bij Zulte Waregem wat tussen de A-ploeg en de beloften gezweefd. Uiteindelijk kwam Roeselare op de proppen en nu zit ik hier in eerste klasse. Daar doe je het natuurlijk voor. En als je dan eens kan scoren, dan is dat zeer plezant." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties