Dury nog niet in paniek: "Dat ik zweet? Het is hier enorm warm"

Dury nog niet in paniek: "Dat ik zweet? Het is hier enorm warm"
Foto: © Photonews

Vorig jaar had Zulte Waregem een moeilijk programma aan het begin van het seizoen en ging het na een 4 op 9 helemaal bergaf. Dat scenario willen ze dit seizoen koste wat kost vermijden aan de Gaverbeek. Dus zullen er de komende weken punten moeten worden gepakt.

Dury stipuleerde het vorige week al op zijn persconferentie: "We willen 6 op 9 halen tegen Waasland-Beveren, Club Brugge en Oostende. Dat zou mooi zijn." Als je vervolgens verliest van de Waaslanders, dan weet je dat er druk staat op de volgende matchen.

Het spel dat Essevee op de Freethiel bracht was er bovendien absoluut niet naar. Zo is er na drie bemoedigende matchen toch weer wat paniek onder de supporters. Zeker omdat er weinig geestdrift op het veld te zien was.

Voorbeeld nemen aan enthousiasme van Waasland-Beveren

"Als we niet aan een wedstrijd beginnen met de juiste mentaliteit, dan kunnen we in de problemen komen. Dat geldt niet alleen voor X, Y of Z, maar voor iedereen. Dat beseffen ze wel, we moeten een voorbeeld nemen aan het enthousiasme van Waasland-Beveren."

Maar paniek? Neen: zover is het nog niet. "Ik zweet nu wel een beetje, maar dat is enkel en alleen omdat het vreselijk warm is." (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties