Dit is ons team van de week

Dit is ons team van de week
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In speeldag zeven stak vooral Oostende er bovenuit. In de andere wedstrijden waren de verdedigers bijna steeds sterker dan de aanvallers. We vinden er dus enkele terug in het team van de week.

Doel

In Standard-Lokeren konden zowel Copa als Thuram zich onderscheiden, maar voor onze plek tussen te palen gaan we toch terug naar het drama van zaterdag. Darren Keet haalde zijn derde clean sheet op een rij in eigen huis.

Verdediging

Achterin kregen we heel wat keuzemogelijkheden. Kabasele was all-round sterk in het clean sheet van Genk op Anderlecht en ook Dussenne kon uitblinken in de zege tegen Club Brugge. Mijat Maric maakte de winning goal in Luik. Neen, geen strafschop.

Dé uitblinker achterin was echter Jordan Lukaku. Hij inspireerde KV Oostende tot een absolute vernietiging van Waasland-Beveren. Knap gedaan.

Middenveld

Deze week kiezen we voor een ruit op het middenveld. Michel toonde zijn uitstekende linker bij de stilstaande fases tegen Club Brugge en Vormer was aan de overkant één van de weinige op niveau.

Rob Schoofs sleepte dan toch een punt uit de brand tegen Charleroi en Berrier kon opnieuw zijn sterk seizoensbegin bevestigen met een aandeel in de 1-5 van KVO bij de Leeuwen.

Aanval

Voorin kregen we de terugkeer van Jérémy Perbet op de Belgische velden. De spits vierde dat meteen met een goal. Cyriac was opnieuw de killer van weleer met drie goals op bezoek bij Waasland-Beveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties