Miguel Wiels trotse Buffalo: "Maar spelers als El Ghanassy en Mboyo horen niet thuis in mijn club"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Miguel Wiels trotse Buffalo: "Maar spelers als El Ghanassy en Mboyo horen niet thuis in mijn club"
Foto: © photonews

Oh wat moet Miguel Wiels een trotse Buffalo zijn na het 1-1 gelijkspel van AA Gent tegen Olympique Lyon. Zelf kon hij er niet bij zijn - een erg drukke agenda - maar genieten zal hij zeker hebben gedaan.

"Ik werd verliefd op AA Gent, toen ik als zesjarige jongen rond het veld reed in een Peugeot van mijn vader, die sponsor was van de Buffalo’s. Ik wil dat AA Gent-virus graag meegeven: vorig jaar zat ik met mijn zoontje van 7 en mijn vader samen in de Ghelamco Arena."

En Wiels is een bezorgde fan: "Een slechte match of slecht seizoen? Dat kan me niet deren, ik kan nog jaren voort op het geluk dat de titel me gaf", aldus Wiels in Fan!. "Maar het zou me zorgen baren als de club in handen zou komen van malafide of exotische overnemers."

Ook van voetballers die enkel spelen voor het geld walgt de pianist: "Ik stoor me enorm aan het gedrag van voetballers als El Ghanassy of Mboyo, passanten die alleen meer desinteresse uitstraalden en puur voor de centen speelden. Zij horen niet thuis in mijn club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties