Kustboys hekelen Antwerp-aanhang: "Dit laten we niet ongemoeid"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 120 reacties
Kustboys hekelen Antwerp-aanhang: "Dit laten we niet ongemoeid"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was gisteren een woelige avond in het Albertpark. KV Oostende speelde dan wel een thuiswedstrijd, maar het waren de fans van Antwerp FC die het stadion hebben ingenomen. Tot de hoofdtribune toe. En daar kunnen de West-Vlaamse fans niet om lachen.

Cédric De Volder in Oostende

Ook Marc Coucke schrok zich een hoedje, zo rond de vijfde minuut van de wedstrijd. Ineens sprong de halve hoofdtribune recht om voor Antwerp FC te supporteren. 

Er waren gisteren een slordige vierduizend fans aanwezig in het Albertpark. Maar de helft ervan kwam uit... Antwerpen. En dat terwijl er slechts vijfhonderd tickets beschikbaar waren voor de bezoekende fans. 

De sfeer was bij momenten grimmig, maar op enkele opstootjes na bleef het vrij kalm. Al moest de oproerpolitie na het laatste fluitsignaal de gemoederen even bedaren. 

Case closed, denken we dan? Nee, hoor. De Supportersfederatie van KV Oostende laat op hun Facebook-pagina weten dat er wordt nagedacht over stappen. "We laten dit niet ongemoeid", klinkt het.

Maar wie is in fout? 

De grote vraag stelt zich dan: wie treft er schuld? Het waren dan wel de fans van Antwerp FC die de aandacht opeisten, maar de veiligheid was gisteren natuurlijk een verantwoordelijkheid van KV Oostende...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties