De beelden van Essevee - Westerlo: Leye, lichtjes en een verdwaalde Kortrijkfan

De beelden van Essevee - Westerlo: Leye, lichtjes en een verdwaalde Kortrijkfan
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zes doelpunten op het veld en toch was Zulte Waregem - Westerlo niet eens zo'n boeiende wedstrijd. Gelukkig waren er nog wat leuke beelden te vinden in de marge.

Het begon al met een huldiging voor Mbaye Leye. Hij scoorde tegen Gent zijn 50e(!) doelpunt voor Zulte Waregem en kreeg daarvoor een speciaal ingekaderd truitje.

Mooi: ondertussen tikte hij zijn 5e en 6e van het seizoen binnen, waardoor hij al aan 52 zit in zijn carrière voor Essevee en op 76 in de Jupiler Pro League.

Verdwaalde Kortrijkfan

Op het halfuur opwinding. En niet omdat Visnakovs de kans van het jaar miste, welneen. Maar wél omdat er plots een Kortrijkfan de show kwam stelen.

In het uitvak zat hij goed verstopt, tot hij zijn spandoek van Kortrijk bovenhaalde. Zijn lichtblauw Kortrijkshirtje leek wel op het blauw van Westerlo, maar toch: een steward kwam zijn spandoek afnemen.

Lichtjes

En toen moest het licht nog uit aan de Gaverbeek. Minuut 82 gingen de lichten aan de kant Vijvers uit, maar voor scheidsrechter Van Driessche was het helder genoeg.

Daarbij geholpen door de fans van Essevee, die spontaan allemaal de gsm bovenhaalden om volop zelf licht te maken. Een beetje romantiek, en dan is het geeneens Valentijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties