"Bij EK-winst krijgen de Rode Duivels zelfs regenboogtruitjes"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
"Bij EK-winst krijgen de Rode Duivels zelfs regenboogtruitjes"
Foto: © Photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Het EK zonder Zlatan, dat is zoals Parijs zonder de Eiffeltoren”

Zweden moet nog barrages afhaspelen vooraleer het weet of het naar het EK in Frankrijk mag. Het wordt dus mogelijk opnieuw een groot toernooi zonder Zlatan Ibrahimovic. De excentrieke spits reageerde zelf al met bovenstaande quote.

“Lukaku denkt dat hij beter is dan hij werkelijk is”

Romelu Lukaku maakte opnieuw geen onuitwisbare indruk bij de Rode Duivels. Wesley Sonck maakte de spits van Everton met de grond gelijk door bovenstaande quote te gebruiken. Lees er hier meer over.

“Wilmots gaat de strijd uiteindelijk verliezen”

Stijn Stijnen deed eerder deze week een opvallende uitspraak over bondscoach Marc Wilmots. Hoewel de resultaten er zijn vreest de ex-doelman van Club Brugge dat Wilmots de strijd met de media zal verliezen. Je kan het artikel hier nog eens lezen.

“Als we het EK winnen, krijgen we een regenboogshirt”

Eerder deze week lekten de mogelijke nieuwe uitshirts van de Rode Duivels uit. En die lijken verdacht veel op de truitjes van onze wielrenners. Een lezer grapte al met bovenstaande quote. Al moet je voor een regenboogshirt natuurlijk wel een WK winnen…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties