Pech Voor Club Brugge? Vazquez en Gedoz zijn er erger aan toe dan gedacht, ook Vormer nog steeds out
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties

Club Brugge moet Victor Vazquez en Felipe Gedoz mogelijk langer dan gedacht missen

Pech Voor Club Brugge? Vazquez en Gedoz zijn er erger aan toe dan gedacht, ook Vormer nog steeds out
Foto: © Photonews

Zondag, na de overwinning tegen KV Oostende, maakte Michel Preud’homme zich niet bepaald zorgen om de uitgevallen spelers Felipe Gedoz en Victor Vazquez. Maar een dag later blijkt dat de sterkhouders van Club Brugge er toch erger aan toe zijn dan gedacht.

Zo is Felipe Gedoz al zeker en vast niet van de partij tegen Legia Warschau. Club neemt geen enkel risico met de winger en hij traint tot dinsdag individueel. Eind deze week moet blijken of hij selecteerbaar is voor de topper tegen Anderlecht.

Victor Vazquez sukkelt dan weer met een contractuur. Het is afwachten of hij de wedstrijden tegen Legia en Anderlecht haalt. Ruud Vormer mist die twee wedstrijden dan weer zo goed als zeker.

Refaelov bijna terug, ook nieuws over Engels

Beter nieuws voor Lior Refaelov. Hij kon voor het eerst pijnloos individueel trainen met de bal. Blauw-zwart hoopt hem binnen een drietal weken wedstrijdfit te zien. Jean-Charles Castelletto (hamstrings) is nog zeker twee weken out.

Bjorn Engels tot slot werkt volop aan zijn comeback. Eind oktober volgt er een nieuwe stand van zaken en dan zal de verdediger meer weten over zijn situatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties