POLL: Het rotatiesysteem van MPH of de vaste structuur van Hasi?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
POLL: Het rotatiesysteem van MPH of de vaste structuur van Hasi?
Foto: © photonews

We weten niet goed wat ervan te denken bij Club Brugge. Michel Preud'homme heeft in Warschau duidelijk gemaakt dat hij alles op de competitie zet, maar is vijf basisspelers rust gunnen een goed moment op vier dagen van een topper in het Astridpark?

Besnik Hasi behoudt zoveel mogelijk het geraamte van zijn ploeg. Enkel bij blessures of vormdips gaat hij aan het roteren. Michel Preud'homme is meer fan van een rotatiesysteem, maar brengt dat op termijn op?

In Warschau liet hij zijn bankspelers - als je Vossen of Vanaken zo kan of mag noemen - opdraven. Leandro Pereira mocht een kwartiertje volmaken, De Bock een dik halfuur, Vazquez en Gedoz bleven in de tribune, Duarte op de bank. Allemaal spelers die MPH zondag nodig heeft als ze fit geraken.

Met een uitlooptraining vrijdagmorgen en een doorgedreven training zaterdag is de tijd om Anderlecht voor te bereiden heel kort geworden voor blauw-zwart. Zeker nu er het één en ander af te spreken valt. Want hoe moet Okaka opgevangen worden? 

Korte periode om heel veel afspraken te maken

Wie moet Acheampong bewaken als hij in de strijd geworpen wordt en hoe hou je Defour uit de wedstrijd? Allemaal afspraken die nog gemaakt moeten worden. De spelers zullen wel uitgerust geraken, zeker diegenen die slechts kort of helemaal niet in actie kwamen, maar zou een wedstrijd geen beter voorbereiding geweest zijn...?

Daar liggen bij ons toch enkele twijfels. In een week waarin je al weinig kan trainen en voorbereiden, laat je je basisspelers dan niet beter spelen. We kunnen verkeerd zijn, maar uitsluitsel zullen we pas zondag krijgen.

Wat zou u doen in een Europese week voor een topper?

22%
72%
6%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties