'Messi volgt Engelse les, transfer naar Premier League op komst'

'Messi volgt Engelse les, transfer naar Premier League op komst'
Foto: © photonews

Lionel Messi werd enkele weken terug voor het eerst nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar de Premier League. Barça-voorzitter Josep Maria Bartomeu begreep er niets van, ondertussen houden de geruchten aan. Sterker nog: de stap is bijna gezet.

"De mensen die verkondigen dat Messi vertrekt bij Barcelona, zouden zich moeten schamen", liet Bartomeu een week geleden nog weten in The Daily Star. "Hij en zijn vader hebben ons altijd verteld voor geen andere club te willen spelen."

En toch: de Argentijnse superster - nog tot 2018 onder contract bij de Catalanen - lijkt wel degelijk een transfer voor te bereiden. Toch als we de Britse pers mogen geloven, die natuurlijk dromen van een overstap naar de Premier League.

Engelse les

Zo is elk argument voldoende. Dat Messi in zijn vrije tijd - door blessure zit hij voorlopig vooral in revalidatieruimtes - Engelse les volgt? Een teken aan de wand, klinkt het bij kenners.

Chelsea, Manchester City of United, Arsenal, ... De hele Premier League zit al te likkebaarden. Al zal er sowieso boter bij de vis moeten. Als Messi al wil vertrekken. Zou het Engelse voetbal hem eigenlijk liggen, met zijn techniek? 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties