AA Gent stelt smaakmaker Depoitre voor erg belangrijke keuze

AA Gent stelt smaakmaker Depoitre voor erg belangrijke keuze
Foto: © photonews

Laurent Depoitre groeide tijdens de voorbije maanden uit tot één van de absolute smaakmakers bij KAA Gent. De landskampioen wil zijn aanvalsleider maar wat graag langer aan zich binden. Gent heeft Depoitre dan ook voor een erg belangrijke keuze gesteld.

Het lijkt alles of niets te worden, als we manager Michel Louwagie mogen geloven. “We hebben Depoitre het hoogst mogelijke loon in Gent aangeboden. Ofwel aanvaardt hij dat voorstel en tekent hij bij, ofwel gaan we komende zomer met hem op de markt”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Een transfer is dus mogelijk, al zal dat niet voor meteen zijn. “De geïnteresseerde clubs moeten me bellen en dan gaan we rond de tafel zitten. Maar deze winter is een transfer onbespreekbaar”, benadrukt Louwagie.

Gent zal zijn broek niet scheuren aan nieuw contract

Depoitre kan dus bijtekenen aan verbeterde voorwaarden, maar de Buffalo’s zijn niet van plan hun broek te scheuren aan een nieuwe deal. “We zullen niet boven dit voorstel gaan. We hebben binnen de club een loonvork waarbinnen alle spelers moeten passen”, besluit Louwagie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties