Reactie Teleurstelling groot bij Antwerp: "We verdienden gewoon om verder te bekeren"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Westerlo
| 49 reacties
Teleurstelling groot bij Antwerp: "We verdienden gewoon om verder te bekeren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC moet een kruis maken over zijn bekerdromen. De laatste tweedeklasser in de Croky Cup sneuvelde woensdagavond op het veld van KVC Westerlo en dat deed vanzelfsprekend pijn bij trainer David Gevaert.

“De ontgoocheling is groot”, stak Gevaert na de match van wal. “Zeker als je er zo dichtbij bent. Op basis van de volledige wedstrijd, inclusief de verlengingen, verdienden wij eigenlijk om door te gaan naar de volgende ronde.”

Vooral in de eerste helft was Antwerp te sterk voor Westerlo. “We hebben dan getoond dat we goed kunnen voetballen. We duwden Westerlo achteruit. Al hadden we het in de tweede helft moeilijk. Toen duwde een krachtig Westel ons plots achteruit, mede door de inbreng van Visnakovs.”

"We kregen twee reuzekansen"

Maar in de verlengingen was het dan opnieuw aan The Great Old. “We hadden ons kunnen kwalificeren voor de volgende ronde, want we kregen twee ongelofelijk grote kansen.”

“Maar dan, tja… Dan komen die strafschoppen. En dan trappen wij er vier binnen en Westerlo vijf. En zo gaan zij door naar de kwartfinales en niet wij. Zo simpel kan het soms zijn”, besloot een duidelijk teleurgestelde Gevaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties