Reactie Ervaren rot van Antwerp trots ondanks uitschakeling: “Hebben getoond dat we meekunnen met de grote jongens”

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Westerlo
| 23 reacties
Ervaren rot van Antwerp trots ondanks uitschakeling: “Hebben getoond dat we meekunnen met de grote jongens”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC moet zich vanaf vandaag opnieuw volledig toeleggen op de competitie. De bekeruitschakeling kwam hard aan, maar toch is ervaren rot Maxime Biset trots op zijn ploegmakkers.

“We waren vooral tijdens de eerste helft heel dominant én snedig. We hebben (opnieuw) getoond dat we meekunnen met de grote jongens. En bovendien was het op een manier die leuk is om naar te kijken", aldus Biset na de uitschakeling.

“We kunnen iedere ploeg partij geven. En dat is toch het positieve gevoel dat ik overhoud aan onze bekercampagne. We hebben er alles aan gedaan om geen mal figuur te slaan en daar zijn we toch meer dan behoorlijk in geslaagd.”

Niet tegen een klepper gespeeld

Na matchen tegen KV Oostende en Westerlo houdt het verhaal dus op. Een klepper tegenkomen, zat er niet in. Of ze dat jammer vinden bij The Great Old, wilden we weten. “Goh, niet echt. Ik toch niet.”

“Het mooiste is de finale bereiken. Dat is het enige wat telt. Of je dan haalbare tegenstanders loot of tegen toppers speelt, dat maakt mij op zich niet veel uit. Het is gewoon erg zuur als je eruit geknikkerd wordt. Zeker als je er zo dichtbij was om door te stoten”, besluit Biset.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties