Lambrecht verdedigt zich vurig: "Ik sta nog steeds 200% achter die beslissing"

Lambrecht verdedigt zich vurig: "Ik sta nog steeds 200% achter die beslissing"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roger Lambrecht haalde een dikke maand geleden plots Georges Leekens uit zijn toverhoed, waarna hij Bob Peeters ontsloeg uren na de overwinning tegen Westerlo. De voorzitter van de Waaslanders blikt nu terug op die gevoelige tijd.

"Na die 7 op 9 mogen we ons misschien wel wat geruster voelen", knikt Roger Lambrecht in De Zevende Dag. Het programma waar ooit Georges Leekens al een openlijke sollicitatie deed om terug bij de Waaslanders aan de slag te gaan.

De voorzitter van Lokeren blikte nog eens terug op die turbulente periode: "Achter de manier waarop we het hebben aangepakt sta ik nog steeds 200%", geeft hij aan dat hij ook nu nog Bob Peeters op die manier zou hebben de deur gewezen.

Voor ingewijden doodnormaal -

Roger Lambrecht

"Voor de niet-ingewijden was dat een vreemd moment, maar voor de ingewijden was het gewoon doodnormaal. De reeks van Bob Peeters vooraf was niet goed genoeg, je ontslaat toch iemand niet voor een slechte match of je houdt toch niemand aan boord voor een goede wedstrijd?"

"Onze ambities moeten altijd dezelfde blijven. Altijd in de linkerkolom en hopen op de zes eerste. Maar voor dit seizoen moeten we realistisch zijn dat de top-6 heel moeilijk wordt, de linkerkolom zou al heel mooi zijn voor deze jaargang."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties