Reactie Lukebakio scoorde punten: "We gaan hem kunnen gebruiken"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 11 reacties
Lukebakio scoorde punten: "We gaan hem kunnen gebruiken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dodi Lukebakio vierde tegen Westerlo zijn eerste basisplaats bij de eerste ploeg. En op de rechterflank zorgde hij alvast voor meer dreiging dan Imoh Ezekiel. Het ziet er ook naar uit dat de nieuwe ruwe diamant dit seizoen nog verder gepolijst zal worden bij de A-ploeg.

Lukebakio maakte acties, dribbelde en gaf een assist. Een paar maanden geleden zei Besnik Hasi nog dat de rechtsbuiten zijn kansen verbrod had, maar nu klinkt het anders. "Ik moest hem terugzetten om hem op zijn plaats te zetten. Hij kwam vijf keer te laat op stage... Maar dat heeft hij rechtgezet."

We gaan er nog plezier aan beleven

Steven Defour

"Hij was bij de beloften elke week beslissend en heeft enorm veel progressie gemaakt. Nu moeten we niet te veel druk op die jongen leggen, maar als je dit ziet gaan we hem kunnen gebruiken in de tweede seizoenshelft. Zijn match was ook zeer positief."

Ook zijn ploegmaats waren onder de indruk. "Hij liet een goeie mentaliteit zien", zei Steven Defour, die dat niet over iedereen zei. "We zullen er nog wat mee moeten werken, maar hij kan iets hé. Ik hoop dat hij dit blijft volhouden. Dan gaan we er nog plezier aan beleven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties