De carrière van Gent-sterkhouder kon er anders uitgezien hebben: "Ik probeerde hem destijds naar Beerschot te halen"

Redactie
| 9 reacties
De carrière van Gent-sterkhouder kon er anders uitgezien hebben: "Ik probeerde hem destijds naar Beerschot te halen"
Foto: © photonews

Danijel Milicevic ontpopte zich het voorbije anderhalve seizoen tot absolute sterkhouder van KAA Gent en smaakmaker van de Jupiler Pro League. Maar voor hetzelfde geld had zijn carrière er anders uitgezien.

Het moet gezegd: het is de verdienste van Danijel Milicevic zelf dat hij anno 2015 mag knallen in de Champions League. Het carrièrepad van de man met de vele paspoorten liep namelijk niet over rozen. 

Milicevic knokte zich via Zwitserland tot bij KAS Eupen, waar Sporting Charleroi hem opmerkte. Pas in 2014 - en dus pas op 28-jarige leeftijd - gaf KAA Gent de middenvelder een kans bij een topclub. 

200.000 euro voor Milicevic? Te veel!

Jos Daerden had het talent van Milicevic echter al langer in de smiezen. "Ik probeerde hem destijds van Eupen naar wijlen Germinal Beerschot te halen", vertelt de coach in Het Belang van Limburg

"Bij Sporting Charleroi is het uiteindelijk wel gelukt. Eupen vroeg 200.000 euro, maar dat was aanvankelijk te veel voor de Zebra's." Het prijskaartje van Mili is alvast met (minstens) een nulletje aangedikt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties