STVV (nog) niet in paniek: "We hebben genoeg kwaliteiten om in eerste te blijven"

STVV (nog) niet in paniek: "We hebben genoeg kwaliteiten om in eerste te blijven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV ging afgelopen weekend met de billen bloot tegen KV Mechelen: 0-3. En zo hebben de Limburgers op vier matchen van het einde nog steeds amper zes punten meer dan de hekkensluiter. Er moeten dus nog puntjes gepakt worden om zeker te zijn van de redding.

Dat STVV met 29 punten zou zakken? Dat lijkt onwaarschijnlijk, maar met nog onder meer Moeskroen - OH Leuven en Westerlo - Moeskroen op het programma blijft het toch opletten dat de andere ploegen onder STVV niet plots nog een resem punten gaan pakken.

En dus willen de Limburgers vooral zelf nog eens winnen. De match in Kortrijk zou wel eens hét omslagpunt kunnen worden. "We moeten naar onszelf kijken en zelf de punten pakken", beseft Pieter Gerkens.

Het zal wel lukken -

De gewezen speler van Racing Genk wil een verlengd verblijf in eerste klasse zo snel mogelijk realiseren: "We hebben genoeg kwaliteiten om in eerste klasse te blijven."

Dat meent ook Nick Proschwitz. "We hebben de voorbije weken hard gewerkt en blijven dat ook doen. Nog vier wedstrijden hebben we om die play-off 2 vast te houden, we hebben nog een paar puntjes nodig en het zal wel lukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties