Sels praat ronduit over een transfer: "Maar voor Krasnodar ga ik Gent niet verlaten"

Redactie
| 8 reacties
Sels praat ronduit over een transfer: "Maar voor Krasnodar ga ik Gent niet verlaten"
Foto: © Photonews

Matz Sels is klaar voor een stapje hogerop. De doelman van KAA Gent bewees het voorbije anderhalf seizoen dat een topclub niet zonder een topdoelman kan. Ook Sevilla FC en Southampton hebben dat gezien.

Sevilla FC volgt de prestaties van Matz Sels al langer, terwijl ook Southampton de naam van de Belgische doelman op het verlanglijstje heeft geschreven.

"De trein passeert misschien maar één keer", vertelt Sels in Het Laatste Nieuws wanneer hem naar een mogelijke transfer wordt gevraagd. Om maar te zeggen: de doelman heeft zin in een nieuwe uitdaging.

Bovendien kreeg Sels de belofte van de Buffalo's dat er niet moeilijk wordt gedaan bij een goed bod. "Maar ik heb geen favoriete competitie. Spanje of Engeland? Maakt niet uit. Het zou wel leuk zijn om in een leuke stad terecht te komen."

Ik sluit een extra seizoen bij KAA Gent niet uit. Stel dat we opnieuw kampioen worden...

Matz Sels

"Voor pakweg Krasnodar ga ik Gent niet verlaten", is de goalie nu al duidelijk. "Voor geen enkele club in Rusland, op Zenit na. Maar ik sluit een extra seizoen bij de Buffalo's niet uit. Stel dat we opnieuw kampioen spelen..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties