Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 12 reacties
Dit is ons Team van de Week!

Speeldag drie van de play-offs ligt alweer achter ons. En we overdrijven niet als we stellen dat RSC Anderlecht de winnaar van het weekend was. Het voetbal was niet altijd even goed, maar toch vonden drie hoofdstedelingen de weg naar ons 'Team van de Week'.

Doelman

De redactie was unaniem deze week. William Dutoit verloor met STVV dan wel op het veld van Sporting Lokeren, maar het lag niet aan de doelman. De Fransman schudde enkele uitstekende reddingen uit de handschoenen.

Verdediging

Club Brugge was aanvallend onmondig op het veld van RSC Anderlecht, maar dat had veel te maken met Bram Nuytinck. De Nederlander heeft punten gescoord met zijn defensief spel en sterke opbouw.

Michäel Tirpan is één van de redenen waarom Royal Excel Mouscron nog geen enkel tegendoelpunt slikte in play-off 2. Ook Sebastien Dewaest toont week na week waarom KRC Genk hem ging weghalen op Mambourg.

Middenveld

Akkoord, Youri Tielemans leed bij momenten onnodig en slordig balverlies. Maar het belang van zijn doelpunt is zó ongelooflijk groot. En hé, de winnaar heeft uiteindelijk altijd gelijk.

Zullen de Smurfen Wilfred Ndidi eigenlijk kunnen houden na dit seizoen. De Nigeriaan is amper negentien, maar toch al een van de absolute sterkhouders. Ook Thomas Matton en Christophe Diandy dwongen hun selectie af.

Aanval

Stefano Okaka stond wederom op een eiland bij paars-wit, maar de bonkige Italiaan deed zijn werk wel meer dan behoorlijk. Sofiane Hanni is ondertussen een vaste waarde in ons elftal en Stijn De Smet luidde mee de ommekeer in voor KV Kortrijk op de Freethiel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties