Mooiste uitspraken van van Gaal bij Manchester United
Jaap Vreeke
| 0 reacties

Louis Van Gaal werd ontslagen bij Manchester United, een greep uit zijn mooiste uitspraken

Mooiste uitspraken van van Gaal bij Manchester United
Foto: © photonews

Louis van Gaal werd bij Manchester United na twee jaar als hoofdtrainer ontslagen. De coach wordt volgend seizoen vervangen door José Mourinho. We zullen de Nederlander gaan missen om zijn geweldige uitspraken in de pers. Wij kozen er een paar uit.

Louis houdt er af en toe een vreemde woordkeuze op na als het gaat over zijn spelers motiveren. Hij wil dat ze "geil" zijn, Juan Mata is ook helemaal niet beschaamd wanneer zijn trainer dat aan de media vertelde.

Dat van Gaal er interessante uitspraken op nahoudt, weten we allemaal, maar hij vergiste zich ook wel eens van de naam van zijn spelers. Vooral met Chris Smalling had de Nederlander het moeilijk.

Het gebeurde zelfs vaker!

Toch nam de hoofdtrainer het altijd wel op voor zijn spelers, toen hem een vraag over Wayne Rooney gesteld werd, verliet hij zichtbaar geïrriteerd de perskamer en had nog een boodschap voor een aanwezige journalist op het einde.

Naar boven en naar beneden kijken kon van Gaal ook goed uitleggen aan de Engelsen.

De kritiek die er in de media geuit werd ten opzichte van de coach weerlegde hij op een geniale manier. Louis van Gaal's army!

Na een tijdje was Van Gaal het dansen met de media wel beu. Dat liet hij dan ook duidelijk merken in een persconferentie nadat hem een vraag over Arsène Wenger gesteld wordt.

Rust?

Nu van Gaal weg is bij United betekent toch niet dat het rustig wordt tijdens de persconferenties van de club, zijn opvolger wordt namelijk José Mourinho. Die heeft in het verleden al bewezen ook scherp uit de hoek te kunnen komen tegen de pers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties