Beloftevolle Belg pas terug bij Standard, naar de B-kern gestuurd en nu met deze mededeling op zoek naar een nieuwe club

Redactie
| 8 reacties
Beloftevolle Belg pas terug bij Standard, naar de B-kern gestuurd en nu met deze mededeling op zoek naar een nieuwe club
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De terugkeer van Alpaslan Öztürk (22) naar Standard zal van korte duur zijn. De Belg met Turkse roots die tweeënhalf jaar op huurbasis in Turkije voetbalde, werd eerder deze week naar de B-kern gestuurd en staat voor een vertrek.

Uit Luik sijpelden berichten door dat Öztürk met overgewicht en uit vorm de voorbereiding bij de Rouches aanvatte. "Die geruchten over een slechte conditie (lees verder) moet ik met klem tegenspreken", laat zijn zaakwaarnemer Jesse Depreter in een officiële mededeling weten. "Hij is conditioneel perfect in orde. Zijn recente tests bewijzen dat."

Na een gesprek met technisch directeur Olivier Renard werd duidelijk dat Öztürk geen toekomst heeft op Sclessin. "Ik begrijp het wel, ik ben nog een aankoop uit het tijdperk-Duchâtelet en onder het nieuwe bewind is alles vanzelfsprekend een beetje veranderd", laat de gewezen Beerschotter weten. "Ik vind echter dat ik op mijn leeftijd met mijn intrinsieke sportieve kwaliteiten elke week moet kunnen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties