Tabekou klaar voor doorstart op huurbasis bij OH Leuven: "Bij Gent zou ik toch niet veel spelen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Serge Tabekou klaar voor doorstart op huurbasis bij OH Leuven: "Bij Gent zou ik toch niet veel spelen"

Tabekou klaar voor doorstart op huurbasis bij OH Leuven: "Bij Gent zou ik toch niet veel spelen"
Foto: © photonews

U kan het zich misschien nog wel herinneren. Serge Tabekou had twee keer meegetraind bij AA Gent en scoorde prompt tegen Standard. Hij stond zelfs niet op het wedstrijdblad dat de pers vooraf had gekregen. Daarna werd het stil rond de aanvaller, nu is hij klaar voor een doorstart. Bij OH Leuven.

De Leuvenaars huren de kwieke Kameroener namelijk van de Buffalo's. Vorig seizoen zat hij al in de Franse derde klasse, nu in de Belgische tweede klasse.

"Dat is natuurlijk niet hetzelfde als Gent, maar zoveel verschillen tussen 1A en 1B zie ik ook niet. We speelden al enkele goede wedstrijden in de voorbereiding en wonnen van STVV en speelden gelijk tegen KV Mechelen."

OH Leuven proberen terug naar eerste klasse te brengen -

Tabekou heeft dan ook een duidelijk doel bij de Leuvenaars: "Speelminuten genereren. Bij Gent zou ik dat sowieso minder krijgen, dus moet ik dat bij OH Leuven proberen af te dwingen."

"Ik wil nu vooral laten zien wat ik in mijn mars heb en op die manier de club ook terug naar eerste klasse proberen te brengen", aldus nog de huurling.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21673 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties