Persona non grata Vanden Borre wil Anderlecht-historie loslaten: "Hij is zoals wij, liever roepen dan in een hoekje blijven zitten"

Redactie
| 4 reacties
Persona non grata Vanden Borre wil Anderlecht-historie loslaten: "Hij is zoals wij, liever roepen dan in een hoekje blijven zitten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen de Premier League gaat dit weekend van start. Ook in de Ligue 1 wordt er weer gevoetbald. En dan is het uiteraard uitkijken naar wat Anthony Vanden Borre zal klaarspelen bij Montpellier.

De rechtsachter die persona non grata was geworden bij Anderlecht, vond onderdak bij Montpellier. Niet toevallig kon hij bij de Franse middenmoter terecht.

"Vanden Borre is een beetje zoals wij. Wij hebben karakter en houden van spelers die dat ook hebben", sprak voorzitter Laurent Nicollin klare taal bij zijn aankomst begin juli.

De samenwerking tussen Anderlecht en Vanden Borre werd haast onmogelijk geworden

Vanden Borre gooide bij paars-wit zijn eigen ruiten in door zijn ploegmaats janetten te noemen. Een uitspraak waar men bij Montpellier niet te zwaar aan tilt. "We hebben liever spelers die roepen dan jongens die in een hoekje blijven zitten", aldus Nicollin nog.

De sterke man van Montpellier gunde VDB een kans in plaats van hem vooraf te veroordelen. Aan de Anderlecht-huurling om het waar te maken te beginnen zaterdagavond tegen Angers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties