Mogelijke opvolger van Defour: "Ik hoorde nog niets van Anderlecht"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties

Mogelijke opvolger van Defour: "Ik hoorde nog niets van RSC Anderlecht"

Mogelijke opvolger van Defour: "Ik hoorde nog niets van Anderlecht"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht zag met Steven Defour één van zijn belangrijkste spelers van de ploeg vertrekken. Herman Van Holsbeeck moet tijdens de laatste weken van de transfermercato op zoek naar een vervanger, en één van de namen die steeds luider weerklinkt is die van Marvelous Nakamba.

De 22-jarige Zimbabwaan staat momenteel nog onder contract bij Vitesse, maar het zou best kunnen dat Nakamba de Eredivisie binnenkort inruilt voor de Jupiler Pro League. Al is de interesse van Anderlecht toch nog niet zó concreet.

Nakamba zelf hoorde namelijk nog niets van Anderlecht. “Ik heb tot dusver nog niets gehoord van Anderlecht”, aldus de centrale middenvelder na afloop van de wedstrijd tussen Vitesse en ADO Den Haag. “Op dit moment ben ik enkel en alleen bezig met Vitesse.”

Van Ginkel

Een andere naam die op het verlanglijstje van Anderlecht zou staan, is die van Marco Van Ginkel. De Nederlander speelde een sterk half jaar bij PSV, maar keerde deze zomer terug naar Chelsea. In Engeland lijkt hij evenwel weinig uitzicht op speelminuten te hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties